• Donacija drva

  Uz pomoć djevojaka iz Avona i firme “Metro Holz” uspjeli smo obezbjediti po paletu drva za dvije stare i iznemogle osobe u stanju socijalne potrebe.Hvala im puno što su uljepšali novogodišnje praznike za ove usamljene ljude. DOBRO JE BITI DOBAR!

  [Detaljnije…]

 • Donacija paketića East Code-a

  I ove godine sa nama u novogodišnjoj akciji “DOBRO JE BITI DOBAR” naši prijatelji iz firme “East Code”. Donirali su 25 paketića za socijalno ugrožene mališane našeg Grada.HVALA im u njihovo ime.

  [Detaljnije…]

 • Donacija udruženje “Neven”

  Naši drugari iz Udruženja “Neven” i ove godine pokazuju da imaju veliko srce. Vidjevši jučerašnje slike dječice kojoj smo nosili paketiće brzo su se organizovali i spakovali još paketića i pakete hrane i higijene i dostavili nam da proslijedimo našim malim drugarima.

  [Detaljnije…]

 • Novogodišnja akcija “DOBRO JE BITI DOBAR”

  Ponovo smo na terenu, u sklopu “DONove” tradicionalne novogodišnje akcije “DOBRO JE BITI DOBAR” danas smo obišli porodice u ruralnim mjesnim zajednicama našeg Grada. Nažalost uvjerili smo se u kakvim uslovima žive a najveću tugu nam izazivaju djeca koja žive u potpuno nehumanim uslovima. Veliko HVALA gospođi Almi Čizmić Clausen koja je kupila hranu i paketiće za djecu, djevojkama iz Avona koje su skupile novca da kupimo paletu drva za jednog korisnika, Limesu koji je darovao higijenske potrepštine i svim onim građanima koji su donirali garderobu za ove ljude.Osmjeh ove dječice će vam pokazati najveću zahvalnost.Pozivamo privrednike i sve ljude dobre volje koji mogu da pomognu da im pokušamo spasiti kuću u kojoj žive u veoma nehumanim uslovima.

  [Detaljnije…]

 • Donacija iz Amerike

  Zahvaljujući gospođi Almi Čizmić Clausen iz Amerike, koja je putem internet kupovine, obezbjedila da naših 5 socijalno ugroženih porodica, u vrijeme praznika i darivanja dobiju pakete hrane a njihova dječica paketiće, još jednom ćemo izmamiti osmjehe na lica.Veliko HVALA gospođi Almi i nadamo se da će služiti za primjer i drugima da se odluče na sličan potez. DOBRO JE BITI DOBAR!

  [Detaljnije…]

Translate »