• Samo u jednoj pekari u Prijedoru besplatan hljeb za siromašne

  U samo jednoj pekari u Prijedoru, u onoj koja se nalazi u ulici Save Kovačevića, postoji korpa u koju Prijedorčani mogu ostaviti hljeb koji su kupili svojim siromašnim sugrađanima.

  Akcija pod nazivom “Hljeb za poslije” počela je prije četiri godine, a iniciralo je Udruženje građana DON iz Prijedora, čija predsjednica Murisa Marić kaže da je na početku bilo dosta zainteresiranih pekara, ali i Prijedorčana koji su željeli pomoći. [Detaljnije…]

 • Unapređenjem sistema reagovanja na poplave do smanjenja šteta

  U 13* opština sliva rijeke Vrbas pokrenuta je revizija planova reagovanja na poplave i obuka osoblja sa ciljem smanjenja šteta i ublažavanja negativnog uticaja poplava na stanovništvo i privredu lokalnih zajednica koju provodi Udruženje građana “DON”. Domaći stručnjaci iz oblasti zaštite i spašavanja, angažovani od strane Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP), zajedno sa predstavnicima opština, entitetskih i kantonalnih civilnih zaštita, radiće na unapređenju lokalnih planova regovanja na poplave i definisanju konkretnih aktivnosti pripreme i odgovora lokalnih snaga na nadolazeću poplavu.

  [Detaljnije…]

 • Donacija drva

  Uz pomoć djevojaka iz Avona i firme “Metro Holz” uspjeli smo obezbjediti po paletu drva za dvije stare i iznemogle osobe u stanju socijalne potrebe.Hvala im puno što su uljepšali novogodišnje praznike za ove usamljene ljude. DOBRO JE BITI DOBAR!

  [Detaljnije…]

 • Donacija paketića East Code-a

  I ove godine sa nama u novogodišnjoj akciji “DOBRO JE BITI DOBAR” naši prijatelji iz firme “East Code”. Donirali su 25 paketića za socijalno ugrožene mališane našeg Grada.HVALA im u njihovo ime.

  [Detaljnije…]

 • Donacija udruženje “Neven”

  Naši drugari iz Udruženja “Neven” i ove godine pokazuju da imaju veliko srce. Vidjevši jučerašnje slike dječice kojoj smo nosili paketiće brzo su se organizovali i spakovali još paketića i pakete hrane i higijene i dostavili nam da proslijedimo našim malim drugarima.

  [Detaljnije…]

Translate »