• Završetak igrališta u Gašića naselju

  igraliste 2

  Volonteri DONa, zajedno sa stanovnicima Gašića naselja, su ofarbali noseće stubove za ljuljačke, počistili smeće i postavili nove ljuljačke.Ovo je nastavak akcije u sklopu koje su mladi iz Mostara, Doboja, Ključa i Prijedora postavili, klackalice, tobogan, vrtuljak, gol i sada ljuljačke. Akcija je organizovana u sklopu projekta “Izazov mladima za promjene” koji je podržan od strane Ambasade SAD u BiH. U akciji je učestvovalo 8 volontera.

  [Detaljnije…]

 • Posjeta opštini Šenčur u Sloveniji

  sencur

  Predstavnici Udruženja DON, boravili su u posjeti opstini Šenčur u Sloveniji.Opštinskom Županu smo uručili poklone i pozdrave gradske uprave Prijedora i dogovorili posjetu Župana našem Gradu. Pored Župana naši domaćini su bili prijatelji DONa biciklisticki klub Bam.Bi. Dogovoreno je održavanje trke Kilometri prijateljstva i ove godine. Zahvaljujemo se našim domaćinima na gostoprimstvu i vidimo se u Prijedoru.

 • Završna ceremonija “Kampa dječijih osmijeha 2017″

  04

  Sve što je lijepo kratko traje tako i naš “Kamp dječijih osmijeha 2017″. Puno smo toga naučili, lijepo se družili i prije svega dobro zabavili. Udruženje “DON” se zahvaljuje svim učenicima koji su učestvovali u ovogodišnjem kampu, učiteljicama, Školama, volonterima i koordinatorima. Veliko HVALA kompaniji ArcelorMittal što nam je omogućila još jedno prelijepo druženje sa djecom iz 5 prijedorskih Osnovnih Škola. Hvala prijatelju Kampa kompaniji Sport vision na donaciji nagrada za Škole učesnice. Još jednom smo svi zajedno dokazali potrebu za održavanjem ove vrste nastavnog programa u prirodi, najveća potvrda su nam dječiji osmjesi i suze na licu prilikom odlaska. Nadamo se da se vidimo i iduće godine.

  [Detaljnije…]

 • Posjeta EUFOR-a i Saobraćajne policije.

  eufor

  Kamp dječijih osmijeha posjetili su i predstavnici EUFOR-a i saobraćajne policije.

 • “Kamp dječijih osmijeha” – IV dan

  05

  I četvrtog dana je bilo interesantno na Mrakovici, nastaili smo sa radom u kreativnoj radionici, učili kako pružiti prvu pomoć, kako se ponašati u saobraćaju, rekreirali se, prezentovali škole  “Mladen Stojanović” iz Ljubije i “Jovan Cvijić” iz Brezičana, dodjelili smo nagrade najboljim učesnicima radionica i super se zabavili  na karaokama.

  [Detaljnije…]