• Opštinsko takmičenje – Kozarska Dubica

  Danas smo u Kozarskoj Dubici održali posljednje u nizu opštinsko takmičenje iz poznavanja prava potrošača.Treće i drugo mjesto je osvojila Škola “Sveti Sava” iz Kozarske Dubice prvo mjesto i glavnu nagradu je osvojio tim Škole “Majka Knežopoljka” iz Knežice.Ovo takmičenje je ujedno bila i posljednja aktivnost projekta “Potrošači u đačkim klupama” koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma RS.

 • Opštinsko takmičenje – Novi Grad

  Danas smo održali opštinsko takmičenje na temu poznavanja potrošačkih prava u Novom Gradu.Vrijednu nagradu i prvo mjesto osvojili su učenici OŠ “Dragan Vujanović” iz Svodne, dok su drugo i treće mjesto osvojili timovi učenika OŠ “Vuk Karadžić” iz Novog Grada.Učenici su pokazali zavidno znanje koje će im koristiti u svakodnevnom životu.Takmičenje je organizovano u sklopu projekta “Potrošači u đačkim klupama” koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma RS.

 • Gradsko takmičenje na temu potrošačkih prava-Prijedor

  Nakon održanih školskih takmičenja, najbolji timovi iz sedmih i osmih razreda su se plasirali na gradsko takmičenje koje smo organizovali danas u OŠ “Desanka Maksimović” u Prijedoru. Tročlani žiri koji su činili Sanja Radišić, predstavnik Udruženja “DON”, Dragan Milaković, predstavnik Ministarstva trgovine i turizma RS i Zoran Petoš predstavnik Udruženja “DON”, ocjenili su testove i pobjednik takmičenja je tim OŠ “Desanka Maksimovič” iz Prijedora .Drugo mjesto je osvojio tim OŠ “Jovan Dučić” iz Lamovite a treće drugi tim OŠ “Desanka Maksimović”.Predstavnik Ministarstva trgovine i turizma, Dragan Milaković, uručio je diplome a pobjedničkom tim i vrijednu nagradu za svoju Školu u vidu multipraktičnog uređaja koji u sebi sadrži skener, štampač i kopir.Takmičenje je organizovano u cillju edukovanja mladih potrošača o svojim pravima i ohrabrivanje da ta prave i koriste. Projekat “Potrošači u đačkim klupama” je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma RS.

  [Detaljnije…]

 • Takmičenja iz poznavanja potrošačkih prava-Brezičani

  U Školi “Jovan Cvijić” u Brezičanima smo završili školska takmičenja iz oblasti poznavanja prava potrošača.Od iduće sedmice krećemo sa gradskim i opštinskim takmičenjima. Projekat “Potrošači u đačkim klupama”, u sklopu kojeg se organizuju takmičenja je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma RS.

 • Takmičenje iz poznavanja potrošačkih prava – Kozarac

  Nastavili smo sa takmičenjima iz oblasti poznavanja potrošačkih prava.U OŠ “Kozarac” iz Kozarca.

Translate »