• Vrijedna donacija u knjigama za školsku biblioteku

  01

  Vrijedna donacija u knjigama za školsku biblioteku poklon je UG “DON” JU “Gimnazija” u Sanskom Mostu. Donacija od 53 knjige omogućena je kroz projekat “Aktivni mladi za bolju budućnost” u okviru projekta ‪#‎DijalogZaBudućnost‬ koji zajedno implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO.

  [Detaljnije…]

 • “DON” ŠAMPION VOLONTERSTVA

  01 sampion

  Veliko HVALA našim volonterima na učešću u brojnim akcijama koje smo organizovali u ovoj godini, ova diploma je za njih, a nama potvrda da smo na pravom putu. Zajedno idemo u nove pobjede. Vaš “DON” [Detaljnije…]

 • Javna rasprava Mreža Brana – Novi Grad

  02

  Udruženje građana “DON” nastavlja sa organizovanjem Javnih rasprava u sklopu projekta Mreža “Brana”.Dana 19.11.2015. godine u sali Skupštine opštine Novi Grad organizovana je Javna rasprava na temu “Informisanje građana o obimu šteta od poplava iz 2014-e godine i mogućnostima dobijanja pomoći”.
  Cilj Javne rasprave je bio informisati građane o štetama nastalim u poplavama iz 2014-e godine na području opštine Novi Grad o do sada dobijenoj pomoći i eventualnim mogućnostima za dobijanje pomoći za ugrožene u poplavama u budućnosti.
  [Detaljnije…]

 • Javna rasprava u Novom Gradu

  brana logo

  UG “DON”je članica mreže „BRANA“, koja uz podršku USAID-a prati i analizira proces obnove šteta u ukupno 78 lokalnih zajednica pogođenih poplavama, prikuplja podatke o sredstvima namjenjenim obnovi, njihovom utrošku i o tome redovno informiše javnost kroz web sajt kreiran u ove svrhe.

  19.11.2015. godine u sali Skupštine opštine Novi Grad sa početkom u 11:00 časova, organizujemo Javnu raspravu na temu “Informisanje građana o obimu šteta od poplava iz 2014-e godine i mogućnosti dobijanja pomoći”. [Detaljnije…]

 • #PROBuducnost – Igralište Stari Majdan II dio

  majdanke 1

  U MZ Stari Majdan – Sanski Most i dalje teku pripreme za izgradnju dječijeg igrališta. U subotu 14.11. 2015 godine sa početkom u 11 sati nastavlja se akcija kada će biti postavljeni već pripremljeni rekviziti dječijeg igrališta.
  Igralište se realizuje u sklopu projekta “Saradnjom do pomirenja i razvoja zajednice” koji provodi UG “DON” kroz projekat Pro Budućnost.
  [Detaljnije…]