• Dobro je biti dobar!

  DON IZNENADJENJE

 • Dječiji kutak od 21:13 min

  Pogledajte

  http://www.youtube.com/watch?v=6ijGnflG3_0&feature=share

 • Udruženi mladi za toleranciju i razumijevanje: Druženje mladih iz Mostara i Prijedora

  011

  U sklopu projekta ”Udruženi mladi za toleranciju i razumijevanje” koji provode Humanitarna organizacija Altruist iz Mostara i Udruga DON iz Prijedora, ovaj vikend je u Mostaru upriličeno druženje mladih iz ova dva grada.

  Skupina od dvadesetak mladih je u sklopu trodnevnih aktivnosti već u petak posjetila trening mostarskih mažoretkinja gdje su se upoznali s njihovim radom i aktivnostima, te brojnim nagradama i odličjima sa domaćih i međunarodnih natjecanja.

  [Detaljnije...]

 • Otvor dječijeg kutka u Novom Gradu

  novi grad otvor

  Povodom otvaranja Dječijeg kutka, 17.10.2014. godine (petak) u 17:00 sati, održaće se roditeljski sastanak u prostorijama kutka u ulici Vidovdanska bb ( iza crkve) u Novom Gradu. Boravak djece u Kutku je besplatan, a namijenjen je uzrastu djece od 0 do 18 god. Pozivamo vas da se priključite današnjem roditeljskom sastanku kako bi dobili više informacija. Projekat se provodi u saradnji sa organizacijom Save the Children a podržan je od strane UNICEF-a.

  [Detaljnije...]

 • Otvor dječijeg kutka u Gomjenici

  otvor kutka
  Povodom otvaranja Dječijeg kutka, 17.10.2014. godine (petak) u 17:00 sati, održaće se roditeljski sastanak u prostorijama PŠ ” Branko Ćopić” u Gomjenici. Boravak djece u Kutku je besplatan, a namijenjen je uzrastu djece od 0 do 18 god. Pozivamo vas da se priključite današnjem roditeljskom sastanku kako bi dobili više informacija.
  Projekat se provodi u saradnji sa organizacijom Save the Children a podržan je od strane UNICEF-a.

  [Detaljnije...]