• Info štand potrošači Kostajnica

  Danas smo građanima Kostajnice dijelili info letke o pravima potrošača i u neposrednom razgovoru savjetovali ih o konkretnim problemima iz oblasti potrošačkih prava. Info štand je organizovan u sklopu projekta “Informisanje i savjetovanje potrošača prijedorske regije” koji je podržan od Ministarstva trgovine i turizma Vlade RS.

  [Detaljnije…]

 • Edukacija nastavnog osoblja – Kostajnica

  Danas smo u Osnovnoj Školi “Petar Mećava” u Kostajnici održali edukaciju za nastavno osoblje iz oblasti potrošačkih prava.Edukacija je organizovana u sklopu projekta “Informisanje i savjetovanje potrošača prijedorske regije o potrošačkim pravima” koji je podržan od Ministarstva trgovine i turizma Vlade RS.

  [Detaljnije…]

 • Posjete i pomoć u kući

  Jedan broj naših korisnika nije u stanju da vodi brigu o čistoći prostora u kojem boravi. Naše vrijedne gerontodomaćice pomažu koliko mogu. Poslje njihove intervencije razlika je uočljiva.

 • Nova korisnica

  Naše gerontodomaćice su dobile još jednu novu korisnicu. Uz pomoć Centar za socijalni rad uspostavljen je prvi kontakt i dogovoreni naredni koraci. Projekat podržava Grad Prijedor u saradnji sa Centrom za socijalni rad Prijedor.

 • I danas na terenu

  Naši korisnici su uvijek vodili računa o svom domaćinstvu. Došlo je proljeće, vrijeme da se radi u baštama, ali je stigla starost i nemoć. Često se čuje „Eh da smo malo mlađi pa da….“ Projekat podržava Grad Prijedor u saradnji sa Centrom za socijalni rad Prijedor.

Translate »