• Korparstvo u Posavini –povratak tradiciji i biznis na kućnom pragu

  01

  Pokrenuti uspješan biznis u svom domu, san je mnogih koji žele da uplove u preduzetničke vode, ili pak da nađu neko zaposlenje. Ali ima i onih koji su počeli ostvarivati taj san, poput Pere Pupčevića, korpara iz sela Tišina u opštini Šamac, koji nastavlja porodičnu tradiciju korparstva… pročitajte cijelu priču na http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/ourwork/povertyreduction/nase-price/korparstvo-u-posavini-povratak-tradiciji-i-biznis-na-kunom-pragu/

   

 • Smart Start

  22222

  Udruženje DON u sklopu projekta Smart Start, učesnik edukacije,  modul IV, poslovanje socijalnog predzeća kroz ključne tačke.

  [Detaljnije…]

 • Hvala našim dragim volonterima na još jednoj zasluženoj nagradi!

  US Enbassy
 • POZIV ZA VOLONTERE

  000000

  28. i 29. januara 2017. godine održava se tradicionalna manifestacija “Dani zime na Kozari”. Lokalni volonterski servis “DON” i ove godine svojim volonterskim radom podržava ovu manifestaciju, Ovom prilikom pozivamo sve volontere da nam se pridruže i ove godine, te svojim volonterskim radom podrže ovu manifestaciju. Prijaviti se možete na telefon UG “DON” 231-155, ili putem email-a: info@donprijedor.org, kao i putem FB poruka.

 • Dodjela novogodišnjih paketića

  001

  U sklopu akcije “Naših prvih 18″ a uz pomoć drugara iz firme “EASTCODE” organizovali smo dodjelu paketića za socijalno ugroženu djecu našeg grada. Lijepo je izmamiti osmjeh na lica naših malih drugara.

  [Detaljnije…]