• Info štand informisanje potrošača Novi Grad

  Danas su naši volonteri u Novom Gradu dijelili info letke i putem njih informisali građane potrošače o njihovim pravima i obavezama u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Republici Srpskoj.Koordinator za rad sa potrošačima je u neposrednom razgovoru sa građanima odgovarao na pitanja vezana za konkretne probleme potrošača.Info štand je organizovan u sklopu projekta “Informisanje i savjetovanje potrošača prijedorske regije” koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma Vlade RS.

  [Detaljnije…]

 • Radio emisija – Novi Grad

  Danas smo organizovali radio emisiju u Novom Gradu putem koje smo upoznali potrošače o njihovim pravima i obavezama u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Republici Srpskoj.Informisali smo ih na koji način da ostvare svoja prava, na šta da obrate pažnju prilikom kupovine, koje su zamke u sniženjima, na koji način se ispravno organizuje akcijska prodaja u trgovačkim radnjama i sl. Radio emisija je organizovana u sklopu projekta “Informisanje i savjetovanje potrošača prijedorske regije” koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma Vlade RS.

  [Detaljnije…]

 • Edukacija zaposlenih OŠ “Desanka Maksimović”

  Organizovali smo edukaciju na temu “Zaštite potrošača” za zaposlene u Osnovnoj Školi “Desanka Maksimović” u Prijedoru.Cilj edukacije je informisati nastavno osoblje o pravima i obavezama koje imaju po Zakonu o zaštiti potrošača u RS kako bi ih lično koristili i prenijeli na svoje učenike. Edukacije se organizuju u sklopu projekta “Informisanje i savjetovanje potrošača prijedorske regije” koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma RS.

   

   

 • Donacija drva

  Uz pomoć djevojaka iz Avona i firme “Metro Holz” uspjeli smo obezbjediti po paletu drva za dvije stare i iznemogle osobe u stanju socijalne potrebe.Hvala im puno što su uljepšali novogodišnje praznike za ove usamljene ljude. DOBRO JE BITI DOBAR!

  [Detaljnije…]

 • Donacija paketića East Code-a

  I ove godine sa nama u novogodišnjoj akciji “DOBRO JE BITI DOBAR” naši prijatelji iz firme “East Code”. Donirali su 25 paketića za socijalno ugrožene mališane našeg Grada.HVALA im u njihovo ime.

  [Detaljnije…]

Translate »