• Zadovoljstvo potrošača!

  Poštovani potrošači Prijedora, molimo Vas da izdvojite malo vremena i popunite našu anketu. https://www.surveymonkey.com/r/H8VDJVG

 • Takmičenje iz poznavanja prava potrošača-Lamovita

  Takmičenje iz poznavanja prava potrošača smo održali i u OŠ “Jovan Dučić” u Lamovitoj.Pobjednici školskog takmičenja su se plasirali u gradsko finale koje će se održati u ponedeljak 29.05.2017. u OŠ”Desanka Maksimović” u Prijedoru.Takmičenja se organizuju u sklopu projekta “Potrošači u đačkim klupama” koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma RS.

 • Kamp dječijih osmijena – I dan

  Šta su danas radili naši drugari na radionici kreative, saobraćaja, sporta i prve pomoći? Dosta su naučili, dobro se zabavili, družili i spremni su za nove izazove.

  [Detaljnije…]

 • Posjeta mladih iz Ključa, Mostara i Doboja – III dan

  U sklopu posjete mladih iz Mostara, Doboja i Ključa svojim vršnjacima u Prijedoru danas je organizovana radionica i druženje sa korisnicima dnevnog centra koji djeluje u Udruženju “Neven”.Kao i uvijek naši domaćini su bili veseli i gostoljubivi i naučili mlade ljude raznim vještinama koje posjeduju u izradi nakita i upotrebnih predmeta.Zatim smo posjetili Odred izviđača “Doktor Mladen Stojanović” i naučili mnogo o postignućima i istoriji izviđača u Prijedoru.U popodnevnim časovima smo nastavili sa radionicama na temu “Kultura mira i tolerancije”.Veče je predviđeno za zajednički odlazak na pozorišnu predstavu i još jedan koristan dan će biti završen.Projekat “Izazov mladima za promjene” je podržan od strane Ambasade SADa u BiH.

  [Detaljnije…]

 • Posjeta mladih iz Mostara, Ključa i Doboja Prijedoru – II dan

  Nastavlja se posjeta mladih iz Ključa, Mostara i Doboja svojim vršnjacima u Prijedoru. Danas su mladi zajedničkim snagama pokazali volonterski duh i izgradili dječije igralište u “Gašića naselju” u Prijedoru. Nakon uspješno realizovane akcije, uprkos teškim vremenskim uslovima, mladi su zajedno učestvovali u prvom dijelu edukacije na temu “Kultura mira i tolerancije”. Za sutra je planirana posjeta Udruženju “Neven” i druženje sa korisnicima dnevnog centra kao i nastavak edukacija.Projekat „Izazov mladima za promjene“implementira,Udruženje građana „DON“ iz Prijedora, zajedno sa svojim partnerima , HO „Altruist“ iz Mostara, UG „Topeer“ iz Doboja i UG „Ključ Budućnosti“ iz Ključa, uz podršku Ambasade SADa u BiH.

  [Detaljnije…]

Translate »